مهاجرت به کانادا با سام راد و دریافت پاسپورت کانادا

مراجعه به سفارت کانادا: دانستنی‌های مهم

مراجعه به سفارت کانادا: دانستنی‌های مهم

کانادا یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی به خصوص برای ما ایرانیان است. در پروسه مهاجرت به این کشور پهناور، برای به سرانجام رساندن پروسه‌ی اخذ ویزا خصوصا انجام بیومتریک، مراجعه به یکی از سفارت‌های کانادا یا مراکز درخواست ویزا (VAC Center) برای شما الزامی‌خواهد بود. از ‌این رو اگر در پروسه اقدام برای اخذ ویزای کانادا هستید، حتما این مقاله‌ی سام راد با موضوع مراجعه به سفارت کانادا: دانستنی‌های مهم را تا انتها مطالعه کنید تا از نکات مهم این مسیر، از جمله مراحل و نبایدها به طور کامل آگاه شوید.

مراحل کلی مراجعه به سفارت کانادا

قبل از مراجعه حضوری به یکی از سفارت‌های کانادا، بهتر است ابتدا به وب‌سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرده و اطلاعات مربوط به نوع ویزا، فرآیند، نحوه‌ی تعیین وقت و مراجعه حضوری را دریافت کنید. در این مقاله  سام راد، پنج مرحله کلی برای مراجعه حضوری به یکی از سفارت‌ها یا کنسولگری‌های کانادا ذکر شده است:

مراجعه به وب‌سایت رسمی‌

شما باید به وب‌سایت رسمی ‌سفارت یا کنسولگری کانادا در کشور خود مراجعه کنید. در حال حاضر کانادا در ایران سفارتی ندارد. در سال 2012، دولت کانادا تصمیم به تعلیق عملیات سفارت و کنسولگری خود در تهران گرفت و کارمندان سفارت خود را از ایران خارج کرد. به همین دلیل، برای خدمات مربوط به کانادا، شما باید  به سفارت کانادا یا دفتر وک (VAC Center) در کشورهای همسایه مانند ترکیه و امارات متحده عربی مراجعه کنید.

تعیین وقت

برای اینکار قبل از‌ هر ‌چیز، وارد سایت www.vfsglobal.com شده، اطلاعات خواسته شده را به طور دقیق و کامل وارد کنید. در نهایت یک اکانت کاربری برای خود بسازید. در این مرحله از طرف این سایت یک ایمیل برای شما ارسال می‌شود. وارد لینک شده و اکانت کاربری خود را فعال کنید. حال می‌توانید دفتر وک مورد نظر خود را انتخاب کنید.

با توجه به میزان هزینه‌ها و دسترسی، معمولا هموطن‌های ایرانی ما به سفارت یا کنسولگری کانادا در ترکیه و سپس امارات متحده عربی مراجعه می‌کنند. در زیر آدرس، شماره تماس و نشانی ایمیل هر یک ذکر شده است. البته اطلاعات تماس و آدرس دقیق سفارت کانادا در ترکیه یا امارات ممکن است در طول زمان تغییر کند، بنابراین برای اطلاعات به‌روز و دقیق، به وب‌سایت رسمی ‌سفارت کانادا یا وزارت امور خارجه کانادا مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای سفارت کانادا و مراجعه به سفارت کانادا با سام راد

اطلاعات سفارت‌های کانادا در اطراف ایران

سفارت کانادا در ترکیه

سفارت کانادا در ترکیه در شهرهای آنکارا و استانبول واقع شده است.

آدرس سفارت کانادا در آنکارا، ترکیه:

Cinnah Caddesi No. 58, Çankaya 06690, Ankara, Türkiye

شماره تماس: 90 (312) 409-2700

ایمیل: ankra-consular@international.gc.ca

آدرس سفارت کانادا در استانبول، ترکیه:

Buyukdere Caddesi No: 209, Tekfen Tower, 4.Levent, Istanbul, Türkiye

شماره تماس: 90 (212) 385-9700

ایمیل: istbl-consular@international.gc.ca

سفارت کانادا در امارات متحده عربی

سفارت کانادا در امارات متحده عربی در شهرهای دبی و ابوظبی واقع شده است.

آدرس سفارت کانادا در دبی، امارات متحده عربی:

19th Floor, Jumeirah Emirates Towers, Sheikh Zayed Road, Dubai, United Arab Emirates

شماره تماس:  +971 (4) 404-8444

ایمیل: dubaiconsular@international.gc.ca

آدرس سفارت کانادا در ابوظبی، امارات متحده عربی:

Abu Dhabi Trade Towers (Abu Dhabi Mall), West Tower, 9th Floor, Abu Dhabi, United Arab Emirates

شماره تماس: 971 (2) 694-0300

ایمیل: abdbi@international.gc.ca

پس از انتخاب دفتر وک مدنظر شما می‌توانید از طریق گزینه Book an appointment، وقت مراجعه مورد نظر خود را وارد کرده و Confirm کنید.

آماده‌سازی اسناد و مدارک

لیست مدارک و نیازمندی‌های لازم برای مراجعه به سفارت مد‌نظر خود را بررسی و یادداشت کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام مدارک و اسناد مورد نیاز را با خود دارید. این اسناد و مدارک معمولا شامل اسناد هویتی، اطلاعات مالی، تاییدیه‌های مورد نیاز مانند تاییدیه سلامت و دیگر مدارک مرتبط با مورد مراجعه شما خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت کانادا ممکن است بسته به هدف مراجعه شما (درخواست ویزا کاری، مشاوره کنسولی، تحصیل در کانادا و غیره) و نوع خدماتی که نیاز دارید، متغیر باشد. به همین دلیل بهتر است از وب‌سایت رسمی‌اداره مهاجرت کانادا قسمت IRCC document checklist  برای دریافت اطلاعات دقیق تر استفاده کنید.

لیست مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت کانادا

در هر صورت، معمولاً موارد زیر می‌توانند جزء مدارک لازم برای مراجعه حضوری باشند:

پاسپورت یا گذرنامه

شما باید پاسپورت یا گذرنامه‌ ای با حداقل مدت اعتبار لازم ارائه دهید. در واقع پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه ی سفید داشته باشد.

دعوتنامه یا نامه پذیرش

در صورتی که می‌خواهید برای تحصیل، کار، یا دیگر اهداف به کانادا بروید، دعوتنامه یا نامه پذیرش از طرف سازمان یا موسسه مربوطه لازم خواهد بود.

فرم‌های مربوطه

تکمیل و ارائه فرم‌های درخواست مربوط به نوع خدماتی که نیاز دارید، مانند فرم درخواست ویزای تحصیلی الزامی است.

عکس‌های شناسایی

عکس‌های شناسایی(عکس‌های پرسنلی) خود را با مشخصات مورد نظر که مطابق با الزامات سفارت یا کنسولگری باشند، آماده کنید.

اطلاعات مالی

ارائه اطلاعات مالی ممکن است شامل گواهی حساب بانکی، گزارشات مالی، اسناد مربوط به دارایی‌ها، گردش حساب و یا سایراطلاعات مربوطه باشد.

بیمه مسافرتی

در برخی موارد، برای درخواست ویزا یا ورود به کانادا، ممکن است بیمه مسافرتی لازم باشد.

سوابق تحصیلی یا شغلی

برای تکمیل روند درخواست برخی ویزاها مانند ویزای تحصیلی یا کاری، ممکن است سوابق تحصیلی یا سوابق شغلی شما مورد نیاز باشد.

نامه تضمین مالی

در صورتی که توسط یک فرد یا سازمان حمایت می‌شوید، ممکن است نامه تضمین مالی از طرف آن شخص یا سازمان مورد نیاز باشد.

فیش‌های واریزی

شما باید همه‌ی هزینه‌های مربوط به اخذ ویزای مورد نظر خود را پرداخت کنید. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا، تعیین قرار ملاقات، بیومتریک و … است. حتما کلیه فیش‌های واریزی مربوطه را همراه داشته باشید.

شما می‌توانید میزان هزینه‌ها، نحوه پرداخت و پاسخ سایر سوالات خود در این رابطه را از طریق لینکIRCC website دریافت کنید.

در ادامه به باقی موارد مربوط به مراحل مراجعه به سفارت رو بررسی می‌کنیم.

مراجعه به سفارت کانادا

در روز و ساعت تعیین شده، به سفارت یا دفتر وک (VAC Center) مدنظر خود مراجعه کنید. سعی کنید 15 دقیقه زودتر از زمان نوبت خود در سفارت حضور داشته باشید. در هنگام مراجعه، با کارمندان و پرسنل سفارت یا کنسولگری با ادب و احترام برخورد کنید. مطابق با دستورالعمل خواسته شده تمام مدارک و اسناد (اصل و کپی) خود را ارائه دهید و مصاحبه‌های لازم را انجام دهید و با اتمام کار خود سفارت را ترک نمایید.

توجه داشته باشید که فقط متقاضیان اصلی اجازه ورود به سفارت یا مرکز درخواست ویزا را دارند. البته در صورتی که متقاضی کمتر از18 سال داشته باشد، یکی از والدین مجاز به همراهی وی خواهد بود.

پیگیری وضعیت

پیگیری وضعیت درخواست یا مراجعه خود را از طریق اطلاعات تماس موجود در سایت سفارت یا دفتر وک انجام دهید. شما می‌توانید وضعیت درخواست خود را از طریق تماس تلفنی، ارسال ایمیل، مراجعه به حساب کاربری خود یا سرویس پیامکی VFS Global پیگیری نمایید.

اداره مهاجرتی کانادا درخواست شما را به طور کامل ارزیابی می‌کند. اگر درخواست شما پذیرفته شود، یک  counterfoil به پاسپورت شما الصاق می‌کند. در غیر این صورت نامه‌ای صادر می‌کند و در آن توضیح داده می‌شود که چرا امکان اعطای ویزای درخواستی شما وجود ندارد. پاسپورت شما به مرکز درخواست ویزای کانادا برگردانده شده و مرکز درخواست، از طریق روش ارتباطی دلخواهتان شما را خبر می‌کند تا برای دریافت پاسپورت خود مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که ممکن است فرایند مراجعه به سفارت بر اساس نوع خدمات مختلف (ویزای تحصیلی، تمدی اقامت، مشاوره کنسولی و غیره) متغیر باشد. بهتر است همواره اطلاعات را از منابع رسمی ‌و به‌روز دنبال کنید و به دقت از راهنمایی‌های سفارت یا کنسولگری پیروی کنید.

نبایدهای مراجعه به سفارت کانادا

هنگام مراجعه به سفارت یا کنسولگری کانادا، برخی از نبایدها را در نظر بگیرید تا فرآیند مراجعه شما بهتر و بدون مشکل انجام شود:

دسترسی غیرمجاز

به هیچ وجه سعی نکنید به مناطقی که منع شده یا دسترسی به آنها محدود شده، وارد شوید.

نقض قوانین

از نقض قوانین و مقررات مربوط به سفارت یا دفتر وک (VAC Center) خودداری کنید.

برخورد نادرست

از برخورد نادرست یا توهین‌آمیز با پرسنل سفارت یا کنسولگری به شدت  پرهیز کنید.

اطلاعات نادرست

هرگز اطلاعات نادرست یا تقلبی ارائه ندهید. اطلاعات ارائه شده توسط شما باید کاملاصحیح، شفاف و کامل باشند.

سوءاستفاده از خدمات:

فقط از خدمات مورد نیاز خود استفاده کنید و از هرگونه سوءاستفاده از خدمات بپرهیزید.

کلام آخر

مراجعه به سفارت کانادا ممکن است فرآیندی پیچیده به نظر برسد، اما قطعا  با دانستن دقیق اطلاعات مرتبط و رعایت نکات مهم، تجربه شما بسیار بهتر وراحت‌تر خواهد بود. برای اینکه روند درخواست ویزای کانادا را به صحیح‌ترین، سریع‌ترین و بهترین روش ممکن طی نمایید، با کارشناسان خبره سام راد در ارتباط باشید. سابقه درخشان ما در اخذ انواع ویزای کانادا، خود گویای همه چیز است.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *